Bedomrander 60cm X 120cm Boho Royal Drops

€ 59,95

€ 55,99

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Bedbumper
Deze bedbumper van La Millou doet precies wat de naam doet vermoeden: het beschermt de baby als deze heerlijk aan het draaien en bewegen is in de wieg of ledikant. Zo wordt het hoofdje beschermt tegen de harde spijlen of zijkant en hoef jij je geen zorgen te maken dat jouw kindje wellicht pijn heeft.

Zoek jij nog een cadeau voor de babyshower of een kraamcadeau, dan is deze bedbumper een geweldige optie. De bedbumper komt in een leuke tas van La Millou zodat jij, als het een cadeautje is, niet nog hoeft te zoeken naar een passende verpakking. Door het gebruik van alleen de beste materialen hoeven de ouders zich geen zorgen te maken over de veiligheid of gezondheid van hun kindje. De gebruikte materialen hebben het Öko-Tex 100 Standard® certificaat, wat alle beloftes garandeert.

Bedomrander
Dit geweldige product is daarnaast ook te gebruiken als bedomrander om het babybedje iets kleiner te maken, als dat nodig is. Zo kun je er voor zorgen dat de kleine minder ruimte heeft om te draaien en daarmee voorkomen dat zij of hij op de buik komt te liggen. Hiermee is de bedomrander praktisch voor meerdere doeleinden.

De vulling van de bedomrander is genaaid aan de buitenkant. Hiermee wordt voorkomen dat de vulling in de hoes gaat schuiven en hiermee een minder optimale positie heeft. Zo kan de baby met alle plezier bewegen en kan jij de bedomrander zonder zorgen in de wasmachine doen.

Stootrand voor ledikant
Deze stootrand voor de ledikant is van extreem zacht velvet gemaakt. De basis is een dicht netwerk van polyester die dunner zijn dan zijde. Het ontwerp van dit product is beschermd omdat we er echt in geloven. Deze stootrand voor een ledikant is een welkome toevoeging aan elke ledikant om de baby het comfort te geven dat het verdient.

Productdetails
▶ 60 x 120 cm
▶ Anti-allergisch
▶ Ademend
▶ Vulling gaat niet klonteren na het wassen, blijft soepel en vormbaar
▶ 30 graden machine wasbaar
▶ Print 100% katoen van de beste kwaliteit
▶ Kwalitatieve polyester vulling
▶ Vulling van 100% anti-allergisch polyester, non-peeling
▶ Öko-Tex 100 Standard®
▶ Zeer duurzaam, kwalitatief materiaal
▶ Nauwkeurige naaitechniek voor jarenlang plezier van de bedomrander.

Terug naar Home